Dobrodosli na nas portal. Ukoliko nemate nalog na nasem sajtu registrujte se.

Announcement za FUD!

Vreme je da napisem malo o ovim majmunima(manipulatorima) koji koriste jadan FUD(lazne drame) da bi dobili igrace na svojim serverima:

Pre svega, ovaj napad na zajednicu traje vec 15-20 dana, zapravo o cemu se radi cu napisati dole i koje tehnike koriste.

– 1.Odredjeni igraci sa drugih servera prave “fejk” facebook naloge sa imenom RandomIme Sa i onda prozivaju zajednicu, prave drame lazne koje nemaju istine kako bi dobili paznju i onda odveli nase igrace na druge servera.Uopste ni ne igraju na serveru nego cisto naprave da bi drugi SA igraci videli i podrzavali manipulatora.

– 2. Gledaju odsustva, gde kad igraci napisu da odlaze sa servera mi brisemo acc dok se ne vrate, i onda se koriste manipulacijom “Brisu acc-ove za gunshopove”, a igrac je sam trazio da se obrise acc kao i imovina. Tipicna manipulacija kako bi isprozivao mene kao vlasnika da ja “banujem” igrace zbog GS(LOL).

3. DDoS napadi su poceli, obaraju forum skoro 24h, na serveru se slabo primecuje, okacio sam postove na stranici nekih mailova, bude ddosa ali posto je slab efekat odustaju. Prvo sam mislio da mi puca forum zbog 1500+ korisnika a onda sam video traffic log i naravno drugacija je prica. Svakako cu cloud prebaciti na posebnu ddos zastitu i stavicu auto restart skritpu za svaki slucaj.

4. Prave accounte administratora ex Nenad Dragicevic, A6-ime itd i onda vam traze sifre, obecavaju vam da ce vam dati vipa pare itd, koriste se nekom glupom metodom “provera mysql sifre”(wtf), ali sta cete vecina samp igraca ne zna ni sta je databaza pa naseda na takav scam. Kao i uvek, MI NIKAD NECEMO traziti vase sifre niti ih vidimo. Enkripcija je tu.

5. Inspect elementaju moje konverazije, i onda optuzuje vlasnika servera da uzima igracima novca -> Menjaju moj tekst koji sam napisao kako bi dobili dramu ili mene spustili. Ja napisem tipa “Sacekaj SA Warden i dobices sansu da igras opet ako si blacklistovan”., oni izmene tekst gde sam ja “trazio” novac da bi igrao i onda manipulisu kako je meni samo do novca stalo.

Ima jos mnogo metoda ali to se uglavnom sad koristi.

Block sve korisnike koji prozivaju SA, jer sve sto pisu je neistina, laz, koriscenje lazne manipulacije da dobiju igrace. Cist primer je veliki broj servera gde koristi nase td-ove i stari mod objavljen i umislili da su neko i nesto. DDos cemo srediti, menjacu nginx.
Ne nasedajte na glupe scamove, citajte sta vam neko pise.

Ja kao vlasnik nikad nisam trazio novac nikome niti cu ikada traziti, a dao sam preko 10k vipova, 10k duplih kljuceva, mnostvo nagrada, koliko sam dao besplatnih donacija mogao sam da kupim stan u beogradu, ali sta cete uvek ce biti majmuna.

I sami vidite, da koliko god manipulisu i vredjaju zajednicu, mi svaki dan opet 1000 igraca iako nisam pustio ni update, ni 0.3.8, ni warden, ni winter edition, a pogotovu kad izadje optimizacija i custom skinovi i modei objekti. Dakle ne mogu nam nista ali polako, oko za oko zub za zub, uzvraticemo i mi, duplom merom.

Nikome nisam ostao duzan, pa necu ni ovim majmunima, pamet u glavu i samo jako ; ) Ali polako, pratim samo sta sve rade pa ce i Skill Arena da preusmeri svoje resurse na marketing, i na stvaranju unikatnih ideja, jer mi ne koristimo gluposti kao drugi.

Nikad vam nisam trazio share niti like, ali sad udrite jer mi stvarno znaci da se ljudi pripaze sta gledaju i citaju.

#oneandonly #SA #unique #1000 #0.3.8 #hype #roadmap

Kao i uvek ->

chats.viber.com/skillarena Viber
https://twitter.com/SA_Deity Twitter
http://www.sa-rpg.com/forum/ forum
http://sa-rpg.com/roadmap.png roadmap

HostName: SA:RP [Dupli Respekti,3x za igrace <level 20]
Address: 178.33.1.223:7777
Players: 946 / 1000
Ping: 54
Mode: SA:RP v4.2.1 by Deity
Language: Skillarenica

Add a Comment